ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Από το 2010 παρέχουμε στον κλάδο των επιπλοποιών σοβαρή, σωστή και εξειδικευμένη υποστήριξη!

Πολυετή Εμπειρία

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Υψηλή Ποιότητα Υπηρεσιών

Εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Σχεδίαση, Κατασκευή, Επισκευή, Συντήρηση

SERVICE (ΣΕΡΒΙΣ) ΜΗΧΑΝΩΝ

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της Woodnimac εγγυώνται την άμεση αντιμετώπιση κάθε τεχνικού ζητήματος των μηχανών CNC της εταιρείας σας. Η πολυετής μας εμπειρία καθώς και η συνεχής μας εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες εξασφαλίζει την υπεύθυνη αντιμετώπιση των βλαβών και την άμεση επίλυση τους.

Είτε πρόκειται για προληπτική συντήρηση των μηχανών σας, είτε για την παραγγελία ανταλλακτικών για το CNC, είτε για την επισκευή κάποιας βλάβης, είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ CNC

Ο σύγχρονος κόσμος περιστρέφεται γύρω από τη χρήση υπολογιστών και λογισμικών. Όσο καλύτερα γνωρίζουμε τον χειρισμό ενός software τόσο μεγαλώνουν οι δυνατότητες που έχουμε να αξιοποιήσουμε τη μηχανή μας ή το σχεδιαστικό μας πρόγραμμα. Στη Woodnimac έχουμε αποκτήσει εξειδίκευση στη χρήση των σύγχρονων software και μπορούμε να επιλύσουμε κάθε απορία, όσο απλή ή σύνθετη μπορεί να είναι.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εξοικειωθείτε με τη χρήση τρισδιάστατων προγραμμάτων σχεδιασμού κουζίνας και ντουλάπας, Software χειρισμού μηχανών, σχεδιαστικά για κατασκευή κουζίνας, προγράμματα μηχανών CNC, προγράμματα βελτιστοποίησης κοπών κλπ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΧΡΗΣΗΣ SOFTWARE

Ο σύγχρονος κόσμος περιστρέφεται γύρω από τη χρήση υπολογιστών και λογισμικών. Όσο καλύτερα γνωρίζουμε τον χειρισμό ενός software τόσο μεγαλώνουν οι δυνατότητες που έχουμε να αξιοποιήσουμε τη μηχανή μας ή το σχεδιαστικό μας πρόγραμμα.

Στη Woodnimac έχουμε αποκτήσει εξειδίκευση στη χρήση των σύγχρονων software και μπορούμε να επιλύσουμε κάθε απορία, όσο απλή ή σύνθετη μπορεί να είναι.

Η άμεση υποστήριξη των πελατών μας είναι ύψιστης σημασίας για τη συνεχόμενη ροή της παραγωγής χωρίς καθυστερήσεις. Γι’ αυτό η Woodnimac παρέχει συνεχή υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και τηλεσύνδεσης για την άμεση επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν στη διάρκεια της μέρας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα λάβετε μια ολοκληρωμένη λύση οργάνωσης για την επιχείρηση σας.

(+30) 2310.692.876

Επικοινωνήστε μαζί μας

8 + 3 =

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Γ' Φάση ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου-Ο.Τ. 39α
ΤΚ: 57400, Σίνδος