Τρισδιάστατο πρόγραμμα σχεδιασμού Spazio 3D


 


Το Spazio 3D είναι ένα τρισδιάστατο πρόγραμμα σχεδιασμού κουζίνας, ντουλάπας και οργάνωσης της παραγωγής που απευθύνεται στον σύγχρονο κατασκευαστή επίπλων. Πλήρες από κάθε άποψη, επιτρέπει τη διαχείριση όλων των φάσεων παραγωγής επίπλων: από το σχεδιασμό έως τις εκτυπώσεις παραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων κοπής και διάτρησης για τις μηχανές CNC. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη διαχείριση ενός έργου και της παραγωγής προκειμένου να αντιμετωπιστούν όλες οι απαιτήσεις της αγοράς, βελτιστοποιώντας τους χρόνους, το κόστος και τους πόρους. Η ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης της Spazio κατάφερε να αναπτύξει ένα πλήρες, ανεξάρτητο λογισμικό σχεδιασμού, βοηθώντας τους πελάτες να έχουν μόνο ένα πρόγραμμα για τη διαχείριση όλων των φάσεων παραγωγής επίπλου.


Spazio3D Brouchure 2018 GR

Πρόγραμμα βελτιστοποίησης κοπών ARDIS®


 


εξειδικευμένη υποστήριξη επιπλοποιώνΤο ARDIS® είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα βελτιστοποίησης κοπών παγκοσμίως με τεχνολογίες αιχμής για τη διαχείριση της παραγωγής σας. Με έμφαση στην απλότητα της χρήσης του, σας παρέχει ιδανικές λύσεις κοπής με δυνατότητα επιλογής των παραμέτρων που σας ενδιαφέρουν στην τακτοποίηση των τεμαχίων. Ο υπολογισμός μπορεί να γίνει βάσει απόδοσης φύλλων, χρόνου κοπής ή και κόστους παραγωγής βασιζόμενος στις πραγματικές ανάγκες για τον χειρισμό της τεμαχιστικής μηχανής σας. Ο σημερινός περίπλοκος κόσμος με έντονο ανταγωνισμό απαιτεί μια λύση στην οποία μπορείτε να εξελιχθείτε. Αυτό απαιτεί ένα πρόγραμμα κοπών το οποίο είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμο με παραμετροποίηση, επιλέγοντας κάθε φορά τη λειτουργία που σας εξυπηρετεί και προσθέτοντας την στην σύνθεση σας.. Ο αρθρωτός σχεδιασμός μας επιτρέπει να εστιάζουμε στις τρέχουσες ανάγκες σας χωρίς να κλείνουμε πόρτες στο μέλλον. Οι διάφορες εκδόσεις προϊόντων επιτρέπουν την υποστήριξη τόσο μικρών, μεσαίων όσο και μεγάλων πελατών.


Ardis Brouchure GR

Προγράμματα μηχανών Biesse


 


biesse

Η εταιρεία μας παρέχει εξειδικευμένη εκπαίδευση και υποστήριξη σε όλα τα προγράμματα που σχετίζονται με τη χρήση των μηχανών Biesse. Δεν έχει σημασία αν η μηχανή σας είναι παλιά ή καινούργια, οι συνεργάτες μας είναι σε θέση να σας υποστηρίξουν στον χειρισμό και την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος. Τα προγράμματα που υποστηρίζουμε είναι:

BSUITE


 


Η σύγχρονη αγορά έχει ανάγκη από φιλικές προς το χρήστη λύσεις προγραμμάτων για ξυλουργικές μηχανές που να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους τους χειριστές χωρίς την ανάγκη ειδικών δεξιοτήτων πληροφορικής. Η απάντηση της Biesse σε αυτή την ανάγκη έρχεται με ανάπτυξη προγραμμάτων που χτίζονται γύρω από τις καθημερινές απαιτήσεις των πελατών μας. Το B_SUITE είναι μια πλήρης σειρά προηγμένων εργαλείων λογισμικού, παρέχοντας στους χρήστες πρόσβαση σε τεχνολογία αιχμής. Εάν το λογισμικό είναι ο μόνος περιορισμός στις δυνατότητες ενός μηχανήματος, τότε το bSuite προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες.

BIESSEWORKS


 


Το BiesseWorks είναι ένα κομμάτι της ιστορίας του χειρισμού των μηχανών CNC. Είναι ένα από τα πρώτα προγράμματα του κλάδου που εξέλιξε τον προγραμματισμό από τη συγγραφή κώδικα σε σχεδιασμό των κατεργασιών. Με την εισαγωγή έξυπνων εργαλείων, φιλικών προς τον χρήστη ο χειρισμός της μηχανής απλοποιήθηκε και έγινε προσιτός σε όλους.

OPTIPLANNING


 


Το Optiplanning είναι ένα πρόγραμμα βελτιστοποίησης κοπών πλήρως αναπτυγμένο από την Biesse για χρήση σε συνδυασμό με τις τεμαχιστικές της. Ιδιαιτέρως απλό στον χειρισμό του, παρέχει τη δυνατότητα επιλογής πολλών παραμέτρων για την τακτοποίηση των τεμαχίων στο φύλλο κοπής. Με την επιλογή αυτόματης εισαγωγής λίστας τεμαχίων, δημιουργία ετικέτας για άμεση εκτύπωση από την μηχανή, δυνατότητα χειροκίνητης αλλαγής των αποτελεσμάτων, ταίριασμα «νερών» σε πορτάκια ή συρτάρια κλπ, το Optiplanning σίγουρα θα μπορέσει να εξυπηρετήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

OSI


 


εξειδικευμένη υποστήριξη επιπλοποιώνΤο OSI είναι ένα λογισμικό ανεπτυγμένο ειδικά για τον χειρισμό των τεμαχιστικών μηχανών της Biesse. Μέσω του απλού προγραμματισμού των χειροκίνητων κοπών αλλά και την γραφική απεικόνιση μέσω εικόνων του κάθε σταδίου, ο χειρισμός της μηχανής έχει γίνει πιο απλός από ποτέ.

 

SINTRA


 


Οι σύγχρονες συγκολλητικές μηχανές Biesse παρέχουν τη δυνατότητα πλήρη ελέγχου των διαφόρων σταδίων της συγκόλλησης μέσω του προγράμματος Sintra. Το μενού του είναι ειδικά φτιαγμένο για χρήση σε οθόνες αφής και παρέχει εύκολη πρόσβαση μέσω παραστατικών εικονιδιών για κάθε λειτουργία.

EDITOR, NC500


 


Στην Ελλάδα μπορούν να βρεθεί πλήθος παλαιότερων μηχανών της Biesse που λειτουργούν με προγράμματα που πλέον δεν υποστηρίζει επίσημα η εταιρεία. Αν έχετε προμηθευτεί κάποια τέτοια μηχανή και προσπαθείτε να την προγραμματίσετε ή αν θέλετε να εκπαιδευτεί κάποιος νέος υπάλληλος, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς. Σίγουρα το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να απαντήσει στα ερωτήματα σας και να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.