Η πολύχρονη συνεργασία μας με μάντρες μεταχειρισμένων μηχανών στην Ιταλία και τη Γερμανία εξασφαλίζει την προσφορά ποιοτικών ξυλουργικών μηχανών για την κάλυψη κάθε ανάγκης. Κάθε μηχανή επεξεργασίας ξύλου που προσφέρουμε είναι ελεγμένη για την ορθή λειτουργία της και παραδίδεται σε εσάς πλήρως τοποθετημένη, συντηρημένη και έτοιμη για λειτουργία.

Η συνεργασία μας δεν περιορίζεται στην αγορά του μηχανήματος καθώς φροντίζουμε για την στοχευμένη εκπαίδευση των χειριστών της μηχανής CNC από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Σε βάθος χρόνου, στεκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας με ανοικτές γραμμές hotline, έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μαζί σας κάθε πρόβλημα που θα σας απασχολήσει, είτε για τον χειρισμό της μηχανής είτε για την αντιμετώπιση τυχόν βλαβών.

Για περισσότερες πληροφορίες των μηχανημάτων ξύλου που είναι διαθέσιμα τη δεδομένη στιγμή μπορείτε να μεταβείτε στην ειδική περιοχή στην  ιστοσελίδα μας ακολουθώντας το  linkΣτις αγγελίες μας θα μπορέσετε να δείτε μία γκάμα που εκτείνεται από κλασικά μηχανήματα επεξεργασίας ξύλου, βαφεία ξύλου, μηχανήματα κατασκευής ξύλινων κουφωμάτων μέχρι και σύγχρονα CNC μηχανήματα.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες της δικής επιχείρησης και να βρούμε την κατάλληλη λύση.