εξειδικευμένη υποστήριξη επιπλοποιών

Η Leitz αποτελεί έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες στην κατασκευή κοπτικών εργαλείων ξύλου τελευταίας τεχνολογίας. Με συνεχείς επενδύσεις στον τομέα της ανάπτυξης, η Leitz εισάγει συνεχώς νέες και βελτιωμένες τεχνολογίες κοπής, ανεβάζοντας αισθητά την ποιότητα των παραγόμενων κοπτικών εργαλείων ξύλου καθώς και τη διάρκεια ζωής τους. Η βιωσιμότητα, η ευελιξία, η ποιότητα, η παραγωγικότητα και η αποδοτικότητα καθώς και η γνώση και η αξιοπιστία – είναι θέματα που εστιάζονται στη Leitz. Η μοναδική και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μας για την επαγγελματική επεξεργασία ξύλου, υλικών που προέρχονται από ξύλο και σύγχρονων υλικών όπως αλουμίνιο, πλαστικά και σύνθετα υλικά, επιβεβαιώνει τη θέση της ως ηγέτης στην παγκόσμια αγορά. Στην γκάμα προϊόντων της Leitz θα βρείτε από απλά τρυπάνια ξύλου και φρέζες από διαμάντι, εξειδικευμένα εργαλεία κατεργασίας μασίφ ξυλείας, εργαλεία για κατασκευή πόρτας, ειδικά εργαλεία προφίλ, ειδικά εργαλεία για την κοπή Compact κλπ.

εξειδικευμένη υποστήριξη επιπλοποιών

Η Microtech ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον κλάδο των κοπτικών εργαλείων ξύλου από το 1980 με τις μέρες μας να την βρίσκουν σε ηγετική θέση του κλάδου στην Ιταλική και όχι μόνο αγορά. Με εξειδίκευση στα κοπτικά εργαλεία από διαμάντια για ξύλο, η Microtech μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη της ξυλουργικής μονάδας σε εξειδικευμένα κοπτικά για κατεργασία κάθε υλικού.

εξειδικευμένη υποστήριξη επιπλοποιών

H ITA Tools είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Πολωνίας έχοντας συνάψει συνεργασίες με μεγάλους οίκους του κλάδου των κοπτικών ξύλου παγκοσμίως. Με έμφαση στην ταχύτητα εξυπηρέτησης και την ευελιξία, η ΙΤΑ Tools μπορεί να ικανοποιήσει κάθε ιδιαίτερη απαίτηση σε εργαλεία κοπής ξύλου και επιφανειών. Σε απάντηση της συνεχώς αυξανόμενης ζήτησης της αγοράς, η ΙΤΑ Tools επεκτείνει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων της, βοηθώντας έτσι τους πελάτες της να βελτιστοποιήσουν τη διαδικασία παραγωγής και να μειώσουν το κόστος της.