ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Από το 2010 παρέχουμε στον κλάδο των επιπλοποιών σοβαρή, σωστή και εξειδικευμένη υποστήριξη!

Πολυετή Εμπειρία

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Υψηλή Ποιότητα Υπηρεσιών

Εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας

Woodnimac Service

Η Woodnimac Service ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό να παρέχει στον κλάδο των επιπλοποιών σοβαρή, σωστή και εξειδικευμένη υποστήριξη.

Βασική φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες μας με στόχο την καλύτερη οργάνωση της παραγωγικής διαδικασίας. Αξιοποιώντας την πολύτιμη τεχνογνωσία των συνεργατών μας στον χειρισμό μηχανημάτων ξύλου μπορούμε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις οργάνωσης που ξεκινούν από το γραφείο σας, περνούν από την παραγωγή και ολοκληρώνονται με την παράδοση των προϊόντων.

Αντλώντας από την πολυετή εμπειρία μας στον κλάδο και με τη συνεργασία των κορυφαίων συνεργατών μας είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό σε νέες ή μεταχειρισμένες μηχανές επεξεργασίας ξύλου για τις προσωπικές σας ανάγκες. Σας περιμένουμε να επιλέξουμε τις ξυλουργικές μηχανές που πραγματικά χρειάζεστε, καινούργιες ή μεταχειρισμένες, και να τις εξοπλίσουμε με τα κατάλληλα κοπτικά εργαλεία για τις εργασίες που εκτελείτε.

Με εξειδικευμένα software σχεδιασμού επίπλων και οργάνωσης, εκπαιδεύσεις του προσωπικού σας, ενσωμάτωση Bar-code στη διαδικασία, καταγραφή των σταδίων της παραγωγής είμαστε σίγουροι ότι το τελικό προϊόν σας θα αποκτήσει την πραγματική του αξία με λιγότερο κόπο και λάθη. Αν αναζητείτε σχεδιαστικό πρόγραμμα κουζίνας ή γενικότερα ένα σχεδιαστικό πρόγραμμα κατασκευής επίπλων, είμαστε σίγουροι πως έχουμε την κατάλληλη επιλογή για εσάς.

H προσεκτικά επιλεγμένη ομάδα συνεργατών που έχουμε δημιουργήσει θα χαρεί να σας ταξιδέψει στον κόσμο του Industry 4.0. Μέσω συνεχών σεμιναρίων και εξειδικευμένων training courses, το προσωπικό της εταιρείας μας παραμένει διαρκώς ενημερωμένο για τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου. Κάθε συνεργάτης μας έχει αποκτήσει συγκεκριμένη εξειδίκευση σε έναν τομέα της γκάμας των προϊόντων και υπηρεσιών μας και είναι σε θέση να απαντήσει κάθε στιγμή στις εξειδικευμένες ερωτήσεις σας.

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να συζητήσουμε τα θέματα που σας απασχολούν.

Χρόνια Εμπειρίας

Ολοκληρωμένα Έργα

Ευχαριστημένοι Πελάτες

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα λάβετε μια ολοκληρωμένη λύση οργάνωσης για την επιχείρηση σας.

(+30) 2310.692.876

Επικοινωνήστε μαζί μας

3 + 13 =

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Γ' Φάση ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου-Ο.Τ. 39α
ΤΚ: 57400, Σίνδος