ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΜΗΧΑΝΩΝ

Γράσα – Βεντούζες – Λάστιχα – Συστήματα κόλλας

Γράσα Kluber

Κάθε σύγχρονη βιομηχανική μονάδα έχει ανάγκη από ειδική λίπανση για τα διάφορα κινούμενα μέρη των μηχανών CNC της. Η Kluber παρέχει εξειδικευμένες λύσεις σε λάδια και γράσα για τις ξυλουργικές μηχανές. Μέσω συνεχής έρευνας και ανάπτυξης τα προϊόντα της Kluber καλύπτουν ακόμη και τις πιο ακραίες καταστάσεις καταπόνησης επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής των μηχανημάτων σας.

Βεντούζες και λάστιχα Schmalz

Η SCHMALZ είναι παγκόσμιος ηγέτης στη διαχείριση vacuum για μηχανές CNC καθώς και στα συστήματα ανύψωσης και μεταφοράς μέσω vacuum. Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει βεντούζες CNC, λάστιχα CNC και αναλώσιμα για μηχανές CNC όλων των εταιρειών.

Μηχάνημα κόλλησης PUR (κόλλα πολυουρεθάνης)

Η συγκόλληση ταινιών περιθωρίου με κόλλα πολυουρεθάνης (PUR) έχει σαφή πλεονεκτήματα έναντι της συγκόλλησης με συμβατική κόλλα (EVA). Δημιουργεί πολύ πιο ανθεκτική συγκόλληση σε τριβή και θερμοκρασία, με μικρότερο πάχος, αδιάβροχη και διάφανη. Οι περισσότερες συγκολλητικές μηχανές (μασιφιέρες) δεν έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν κόλλα τέτοιου τύπου στα ενσωματωμένα καζάνια τήξης.

Το ειδικό μηχάνημα κόλλησης PUR μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους σχεδόν τους τύπους συγκολλητικής μηχανής προσφέροντας την ποιότητα της σύγχρονης συγκόλλησης με πολυουρεθάνη χωρίς την ανάγκη αλλαγής μηχανής.

Πλεονεκτήματα:

  • Προσαρμόζεται σε κάθε τύπο μηχανής,
  • Εύκολο στον καθαρισμό,
  • Απαιτεί ελάχιστη συντήρηση,
  • Ευέλικτο σύστημα για ρύθμιση της ποσότητας κόλλας που εναποθέτει,
  • Αν αγοράσετε νέα μηχανή, μπορεί να μεταφερθεί χωρίς κανένα πρόβλημα,
  • Η εγκατάσταση της μηχανής θα γίνει από δικό μας εξειδικευμένο τεχνικό,
  • Θα λάβετε πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης και υποστήριξης.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα λάβετε μια ολοκληρωμένη λύση οργάνωσης για την επιχείρηση σας.

(+30) 2310.692.876

Επικοινωνήστε μαζί μας

4 + 2 =

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Γ' Φάση ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου-Ο.Τ. 39α
ΤΚ: 57400, Σίνδος